Amsterdam Republic

Volledig geproduceerd in Amsterdam

Geen machines, automatische processen of massacreatie van onze dranken. Elke fles wordt met de hand gevuld, verzegeld en bestickerd. Hierdoor krijgen wij een echt authentiek Amsterdams product.

En we zijn verdomd trots op het resultaat!

Kwaliteitsgarantie

Republiek Amsterdam Geproduceerd in Amsterdam Geen machines, automatische processen of massacreatie. Elke fles wordt met de hand gevuld, gedecoreerd en verzegeld. Je krijgt een echt authentiek Amsterdams product.

En we zijn verdomd trots op het resultaat!

Het begint met glas

Het is niet zomaar een fles. Onze ‘Amsterdammertje’ flessen zijn gemaakt van 100% helder glas. Vrij van chemische materialen die de smaak van onze premium inhoud kunnen veranderen of slecht voor je zijn. 

Pure inhoud

De flessen worden eerst gewassen met de drank die erin gaat. Daarna vullen we ze er ook nog mee. Ja, lees het nog eens. Dit zorgt ervoor dat er geen druppel gewoon water in het eindproduct komt. Het is echt 100% smaak. 

Luchtdicht

Als de flessen gevuld zijn, slaan we de dop er met de hamer op, zo sluit de dop 100% en weten we direct of de fles sterk genoeg is. Daarna gaat er een krimphoes om de fles zodat deze hygiënisch gesloten blijft.  

Dee puntjes op de i

De laatste stap voordat ze de flessen op een wereldreis gaan is het toevoegen van onze labels. Onze voor- en achteretiketten worden met de hand gemaakt, waarbij de sticker precies tussen het andreaskruis wordt aangebracht. Het zit ons in de details!

Het Amsterdamse merk

Wij produceren de enige echte Amsterdamse dranken die je kunt krijgen. Met lokale ingrediënten, met de hand gemaakt. Onze dranken worden in een gelimiteerde oplage gemaakt. Zo wordt de smaak bij elke portie gewaarborgd.

Koop online