AMSTERDAMSE VODKA

Amsterdam Republic is van een kleine stokerij in de garage gegroeid tot een van de bekendste namen in het Amsterdamse nachtleven. Kort na de lancering al verkrijgbaar bij de grootste slijterijen in Nederland en daarbuiten.

Ons gehele product wordt zoveel mogelijk lokaal gemaakt, van de labels tot de dop tot de gedistilleerde vodka. Zelfs onze partners, groot en klein zijn verbonden met onze geliefde stad Amsterdam.

Geluk bij een ongeluk

Ons avontuur begon in 2003 toen wij onze auto parketteerde tegen een ‘Amsterdammertje’ op de gelderse kade. Hierdoor kregen wij het idee van onze Amsterdamse fles. Het iconische ‘Amsterdammertje’ is niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld en over de hele wereld bekend.

Inmiddels is Amsterdam Republic uitgegroeid tot een bekende naam in het uitgaansleven. Onze dranken zijn verkrijgbaar in cafés en in clubs als Escape, Odeon en Hotel Arena. Daarnaast is Amsterdam Republic te koop bij grote slijterketens, lokale barren en het buitenland.

Hier proosten wij op

In onze eigen distilleerderij in Amsterdam maken wij onze eigen Amsterdamse smaken. We gebruiken zelfs Amsterdam’s beroemde kraanwater, meerdere keren gezuiverd voor zuiverheid, om onze overheerlijke smaken te produceren.

We hebben een unieke natuurlijk proces gekozen voor onze productie, waardoor onze dranken een complexe maar subtiele smaak en aroma krijgt, gevolgd door een uitzonderlijk schone en zachte afwerking.