amrep logo

Hier proosten wij op

In onze distilleerderij in Amsterdam produceren wij onze eigen Amsterdamse vodka. We gebruiken Amsterdam’s natuurlijk gezuiverde duinwater. Dit water wordt voor de vodka productie meerdere keren gefilterd om de zachte en pure smaak te verkrijgen. De flessen worden met de hand gevuld.

We geloven dat we de beste producten uit onze eigen stad kunnen halen. Daarom produceren we lokaal. Al onze partners hebben wortels in de hoofdstad en haar cultuur. Amsterdam Republic Premium Vodka is de geest van de stad.

De perfecte serve kan zijn zoals in een borrelglas of in een cocktail, zolang het maar ijskoud is.

Geluk bij een ongeluk

Ons avontuur begon in 2003 toen wij onze auto parkeerde tegen een ‘Amsterdammertje’ op de gelderse kade. Hierdoor kregen wij het idee van onze Amsterdamse fles. Het iconische ‘Amsterdammertje’ is niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld en over de hele wereld bekend.

Inmiddels is Amsterdam Republic uitgegroeid tot een bekende naam in het uitgaansleven. Onze dranken zijn verkrijgbaar in diverse cafés en clubs. Daarnaast is Amsterdam Republic te koop bij grote slijterketens, lokale barren en het buitenland.

Amsterdam Republic

Amsterdam Republic is van een kleine stokerij in de garage gegroeid tot een bekende naam in het Amsterdamse nachtleven. Kort na de lancering al verkrijgbaar bij de grootste slijterijen in Nederland en daarbuiten.

Ons gehele product wordt zoveel mogelijk lokaal gemaakt, van de opdruk tot de dop tot de premium vodka. Zelfs onze partners, groot en klein zijn verbonden met onze geliefde stad Amsterdam.

Koop online Verkooppunten