Sales Tijger/Tijgerin

Heb jij een vlotte babbel, veel overtuigingskracht én ben je flexibel? Dan is deze baan iets voor jou. Bij Amsterdam Republic verkopen wij echte Amsterdamse Vodka in een iconische fles. Met een jong team maken we ons merk elke dag een beetje groter, toffer, leuker en beter.
Onze droom is om Amsterdam Republic in elke bar, kroeg, slijterij en keukentafel terug te zien. Als sales tijger/tijgerin hou jij je bezig met het vinden van nieuwe mogelijkheden om onze producten aan de man te brengen. Je sluit deals met bedrijven, particulieren en andere toffe mensen. Je krijgt veel vrijheid om samen met je collega’s bedrijf naar het volgend niveau te tillen. Je houdt ook van een gezellig drankje (vodka) op z’n tijd. Kom jij ons helpen?

Waar hou jij je mee bezig?

• Je sluit deals met bedrijven
• Je sluit deals met consumenten
• Je bent voortdurend opzoek naar nieuwe klanten
• Je onderhoud contact met bestaande klanten
• Je rapporteert je successen

Wat breng je mee

• Opleidingen vinden wij niet zo belangrijk, passie is een must
• Kennis van Nederlands en Engelse taal
• Het vermogen om aan meerdere taken te werken, jouw eigen prioriteiten te stellen
en deadlines op tijd te halen.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden je een leuke werkplek in Amsterdam met veel uitdagingen en een afwisselende werkdag. Je werkt in een jong, gezellig en energiek team. Wij krijgen allemaal een marktconform salaris welke afhangt van je inbreng en kennis. Dus ben jij onze sales tijger/ tijgerin? Mail je motivatie naar [email protected].
Je hoeft geen lijst met opleidingen mee te nemen, stuur mij gewoon een berichtje, dan maken we een afspraak. Probeer wel een indruk achter te laten. Iedereen die wordt uitgenodigd krijgt een fles van Amsterdam Republic want als jij moeite doet voor ons, doen wij dat voor jou.

Ontvang de beste cocktails direct in je mailbox

+ een leuke korting voor je eerste bestelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *