Hoe maak je een Bloody Mary?

Je kent het wel, het is 1 januari en het was gisteren net iets te gezellig en je kon het niet laten om nog één laatste te nemen dat niet de laatste werd. Nou dan weet je dat je je niet al te fris voelt. Zodra je jezelf uit bed hebt gesleept en een liter water hebt gedronken is het tijd voor, jawel een cocktail. Tenslotte is 1 januari ook nog eens Bloody Mary dag.

De Bloody Mary heeft een aantal ingrediënten die je weer energie geven en die kater doen wegspoelen. En het belangrijkste ingrediënt is Amsterdam Republic Premium Vodka.
Daarnaast is dit een van de meest bekende cocktails. De ingrediëntenlijst is niet bepaald een voor de hand liggende bij een cocktail. Aan worcestersaus, tomatensap en tabasco denk je niet echt, maar als alles samen in een glas zit is het verrassend lekker!

Hoe maak je een Bloody Mary?

Hoe maak je een Bloody Mary?

Ingrediënten voor een bloody mary

Laten we de Bloody Mary maken

  • Vul een longdrink glas met ijsblokjes.
  • Giet daarbij de vodka, tomatensap en het citroensap.
  • Voeg naar smaak de worcestersaus en tabasco toe. Wij adviseren per saus 4 scheutjes.
  • Om het geheel af te ronden voeg je ook naar smaak de peper en zout toe en roer het geheel met een stengel bleekselderij.
  • Garneer naar wens je bloody mary met een augurk, olijf en snoeptomaatje op een prikkertje. Maar je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Bekijk in deze video hoe je een vodka Bloody Mary maakt

Notes

  • Zo doen mensen er ook wel eens een gamba bij of zelfs spareribs! Maar goed, je moet er maar zin in hebben met een kater.

Ontvang de beste cocktails direct in je mailbox

+ een leuke korting voor je eerste bestelling

Ontvang de beste cocktails direct in je mailbox

+ een leuke korting voor je eerste bestelling

2 reacties op “Hoe maak je een Bloody Mary?

  1. Peter zegt:

    zo’n boodschap lijstje voor een dergelijke heerlijke cocktail zou, dacht ik, naar mij email worden gestuurd. althans dat dacht ik na n paar bloody mary”s. Echter als ik op de “KOM MAAR OP” click wordt het een nieuwsbrief aanmelding. Op zich een topidee zo’n boodschap lijstje. THANKS

Reacties zijn gesloten.